Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bijna 50 jaar uw Citroën specialist

Heclé Citroën is in 1970 opgericht door Pieter van der Heem en Leo Clemens (vandaar de naam Heclé!). Citroën Heclé werd gestart op de Calandkade te Den Haag, nadat de oprichters de autoschool I.V.A. te Driebergen hadden doorlopen. In 1975 werden plannen gemaakt om een showroom te bouwen om de hoek, enkele jaren later gevolgd door de aanbouw van de werkplaats.

In eerste instantie had Heclé zich gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte Citroën 2CV's, maar al snel werd het gehele assortiment van Citroën in verkoop en reparatie toegevoegd. In 1982 volgde de verhuizing naar de Parkweg te Voorburg. Deze verhuizing bood ons meer ruimte en ook een showroom, geschikt voor de verkoop van Citroëns. Hier werd tevens een dealerschap geopend.

Groeien is hartstikke leuk, maar voor Heclé werd in 1992 besloten te kiezen voor de vaste klanten en alles werd ondergebracht op één vestiging: de huidige, aan de Parkweg te Voorburg.

Perfecte service & scherpe prijzen

Citroën Heclé is een buurtgarage die zich bezig houdt met de verkoop van occasions. Onze werkplaats is gespecialiseerd in reparatie, APK-keuringen en schadeherstel aan uw Citroën. Heclé draait voor meer dan 80% op vaste klanten en dit kan alleen door het geven van een perfecte service, scherpe prijzen en het leveren van uitstekende occasions met een gedegen garantie. Heclé heeft zich inmiddels volledig gespecialiseerd in het bijzondere merk Citroën en wordt sinds een aantal jaren geleid door Leo Clemens en zijn dochter Janine.

Wij heten u van harte welkom bij ons bedrijf!

KOMT U binnenkort LANGS?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren